•Zitdagen personenbelasting•Huldiging voorlopige buurtbank•Met belgerinkel naar de winkel•Speelstraat•Reisdocumenten

Zitdagen personenbelasting
Heeft u hulp nodig bij uw aangifte personenbelasting? Op 5 en 12 juni tussen 9u en 11u45 helpen medewerkers van de controle personenbelasting u bij uw aangifte.
 
Neem alle nodige documentatiemee naar het gemeentehuis.
 
Info: www.vorselaar.be
 
 
Huldiging voorlopige buurtbank
Buurtbewoners van het Lijsterplein, de Leeuweriklaan en de Kouwenberg ontwerpen een eigen buurtbank.
 
Tot die tijd kunnen de buurtbewoners gebruik maken van 2 voorlopige banken van de gemeente. Op 9 juni om 14u worden de voorlopige banken ingehuldigd. Het inhuldigingsfeest start met een glaasje aan het Lijsterplein. Daarna vieren we verder aan de Kouwenberg met een hapje, een drankje en een streepje muziek.
 
 
Met belgerinkel naar de winkel
De campagne ‘Met belgerinkel naar de winkel’ zit er bijna op dit jaar. U kan uw spaarkaarten nog tot en met 9 juni binnenbrengen bij een deelnemende handelaar, of op het gemeentehuis. De winnaar wordt bekendgemaakt op de jaarmarkt.
 
 
Speelstraat
Wilt u deze zomer een speelparadijs maken van uw straat? Morgen (31 mei) is de laatste dag om uw aanvraag tot speelstraat in te dienen.
 
Het reglement en het aanvraagformulierkan u rechtstreeks downloaden.
 
 
Reisdocumenten
De zomervakantie is stilaan in aantocht. Gaat u op reis naar het buitenland? Vraag dan tijdig de nodige reisdocumenten aan.
 
Voor kinderen vanaf 12 jaar is de eID een geldig identiteitsbewijs. Kinderen jonger dan 12 kunnen gebruik maken van de Kids-ID. De normale aanvraagprocedure van een eID duurt 3 weken. Voor de Kids-ID is dit gemiddeld 2 weken.
 
Kijk goed na of de geldigheidstermijn van uw reisdocumenten nog niet verstreken is.